Monday, September 9, 2013

Ziua părinţiilor...pe cai

Asociaţia de călărie terapeutică Hip Tep, a organizat pe data de 7 septembrie în satul Leorinţ din comuna Rădeşti Ziua părinţiilor. Cu această ocazie copiii care merg la hipoterapie sau pur şi simplu vor doar să înveţe echitaţia şi-au prezentat cunoştinţele dobândite.

Sâmbătă în jurul orei 10 a început lumea să se adune în jurul manejului de la Leorinţ. Doamna profesoară Balogh Csilla a declarat că este a doua ediţie a acestui eveniment şi faţă de ediţia de anul trecut, numărul copiilor s-a dublat.
„Părinţii care sunt prezenţi aici, au trăit momente plăcute alături de noi, când copilul lor a reuşit să facă primii paşi, a spus primele cuvinte, s-a bucurat de reuşite sau chiar a plâns pe cal pentru prima dată. Am trăit împreună momente frumoase, ca într-o familie, de aceea această zi dedicată părinţiilor sperăm să fie de neuitat atât pentru ei, cât şi pentru copii. Mulţumim părinţiilor care ne-au sprijinit în realizarea acestui eveniment. ”  

Cei prezenţi au avut ocazia să vadă demonstraţii de voltijă, probe de îndemânare, călărie şi la final a urmat o scurtă întrecere între părinţi.

Vremea a fost minunată, iar copiii şi părinţii s-au încurajat reciproc şi au împărţit emoţii şi bucurii în cele 4 ore petrecute la Asociaţia Hip Tep, iar la final toată lumea a plecat cu zâmbetul pe buze.