Tuesday, September 16, 2008

Piţurcă

Urmărind emisiunea, domnului Radu Moraru(Naşul) de pe B1, unde invitatul era nimeni altul decât domnul Victor Piţurcă, antenorul echipei naţionale de fotbal al României. A povestit multe lucuri interesante, cum ar fi de exemplu ca a pregatit la perfectiune toate meciurile de la EURO 2008. Tot el a spus, că jucătorii au căzut psihic în meciul cu portocala mecanică, şi că unii dintre ei, nu şi-au revenit nici acum. Păi dacă nu şi-au revenit nici acum, e foarte grav, ar trebui făcit ceva în privinţa asta, să angajeze un psiholog bun la echipă, deoarece nu se poate aşa ceva, ca jucătorii să clacheze psihic la meciurile importante. Într-o altă declaraţie dată de domnul Piţurcă, spune că: „....dacă plec eu de la naţională, iarăşi nu ne calificăm 8 ani.” Nu cred că ar fi trebuit să spună aşa ceva. Cu declaraţia asta, el sugerează că orice alt antrenor care va veni după el la naţională nu va face performanţă! Piţurcă a declarat, că naţionala nu stă într-un singur jucător, atunci de ce ar sta într-un antrenor?

Victor Piţurcă
Foto: Mediafax

2 comments:

  1. Generatia actuala e o generatie de golani, de afemeiati, asta dupa ce simt mirosul banilor, fara sa nominalizez pe cineva. Sunt si jucatori care joaca 100% pentru nationala. Problema nu se rezolva cu psihologul, problema se rezolva cu educatia primita de acasa, pentru ca valoare avem.

    Cat despre Piturca, a trecut vremea lui. A zis el in emisiunea mentionata de dvs. ca daca ar veni un alt antrenor, nu ar mai califica nationala 8 ani de acum incolo. Problema e, ca nici cu el nu ne vom califica 8 ani de acum incolo...

    ReplyDelete
  2. dupa ce am vazut comentul tau, am intrat si eu pe blogul tau si, sincer, imi place tare mult cum gandesti. multumesc ca m-ai adaugat in blogul tau si vei fi si tu la mine. spor la scris si sper sa mai vorbim.

    ReplyDelete