Wednesday, August 15, 2012

Vo(i)la şi-n vacanţă am plecat!

În zilele noastre nu prea mai vezi ceva magic sau mai bine zis sunt puţine momente când eşti surprins în mod plăcut. Dar nu e imposibil! Aşteptaţi puţin, şi citiţi că merită! 



Sunt sigur, că majoritatea celor care citesc această postare vor câteva zile de relaxare, de odihnă sau de aventură. Cu maşina e destul de obositor să călătoreşti, trebuie să fi atent în trafic, să găseşti cel mai bun drum etc. Nu e mai simplu cu avionul? Ştiu, ştiu spuneţi că e mai scump, agenţiile cer mulţi bani, paginile de căutare funcţionează greu, trebuie să aştepţi mult până sunt afişate rezultatele căutărilor...STOP! În prima propoziţie am scris ceva despre magie şi surpriză plăcută. A sosit momentul să vă povestesc(dacă n-aş scrie, chiar v-aş povesti J) despre surpriză.

Pe site-ul Vola.ro cu ajutorul noului sistem că căutare Big Flex totul e foarte uşor. După ce selectezi oraşul de plecare, destinaţia de vacanţă şi data calendaristică poţi să cauţi zboruri, dar mai sunt câteva opţiuni de luat în calcul, cum ar fi: date flexibile, eventual compania aeriană preferată şi desigur clasa de rezervare! După ce ai făcut selecţiile necesare, ai undă verde, adică buton verde:


Rezultatele apar foarte repede(am aşteptat 27 de secunde) dar ce se-ntâmplă, încă o surpriză, primesc şi sugestii: date de călătorie când tariful este mai ieftin şi un calendar cu tarife pe 5 luni! 



Vă reamintesc suntem în 2012, puţini sunt care vor să te ajute să economiseşti bani, majoritatea vor să câştige ei mai mult! Vola.ro, chiar vrea să ajute clientul, din moment ce au un sistem de căutare atât de complex, e o plăcere să pleci în vacanţă. Cu ajutorul calendarului de tarife poţi avea mai mulţi bani pentru distracţie!

A meritat aşteptarea?

Călătoria plăcută începe cu Vola!