Tuesday, May 29, 2012

Cupa Bloggerilor 2012!

Cupa Bloggerilor, ediţia a III-a s-a terminat cu un nou triumf al celor de la Mediatic Cluj. Campionii nu şi-au dezamăgit fanii, au reuşit să păstreze trofeul şi la competiţia organizată la Mediaş.


Jucătorii echipei Tiki-Taka, s-au întâlnit pentru prima dată în ziua meciului, dar au produs surpriza campionatului reuşind să învingă puternica echipă Mediatic Cluj cu scorul de 2-1! Pentru echipa sponsorizată de Tu.ro, adică Tiki-Taka, au înscris Elton(tânărul care a fost ales cel mai bun jucător al turneului) şi autorul acestui articol J.

Atmosfera a fost foarte plăcută, persoanele prezente s-au comportat civilizat şi au arătat că te poţi distra şi fără să înjuri, cum fac alţii la meciuri!

După prima zi, jucătorii echipelor Tiki-Taka şi Bleggerii au fost foarte aproape să nu participe la meciurile de duminică, dar datorită lui Daninho şi Adriano au găsit un local unde, după aproximativ 30 de minute de aşteptare şi-au stăpânit foamea.

Titlul a fost decis în meciul dintre Mediatic Cluj şi Echipa Bloggerilor, clujenii câştigând cu 2-1.

Top 3 la Cupa Bloggerilor:

  1. Mediatic Cluj
  2. Echipa Bloggerilor
  3. Ora Sportivă Timişoara

Repet, atmosfera a fost foarte plăcută şi mă bucur că am participat la acest eveniment. Jucătorii echipei Tiki-Taka mulţumesc din nou sponsorului Tu.ro!