Sunday, October 9, 2011

Pavel Karelin a decedat!

O nouă tragedie în sport: săritorul rus cu schiurile, Pavel Karelin în vârstă, de 21 ani, a decedat duminică dimineaţa, într-un accident rutier. Conform presei din Rusia, accidentul a avut loc în oraşul natal al sportivului, Niznhy Novgorod.
Iubitorii acestui sport, ştiu că Pavel Karelin, era liderul echipei ruse de sărituri cu schiurile. El era în formă bună, fiind marea speranţă a ruşilor pentru Jocurile Olimpice de la Soci din 2014. Săritorul rus, a obţinut locul doi, la Garmisch-Partenkirchen, în etapa a doua din Turneul Celor Patru Trambuline, podiumul fiind completat de elveţianul Simon Ammann(locul 1) şi polonezul Adam Malysz(locul 3). La finalul ultimei Cupe Mondiale a terminat pe locul 23. La Jocurile Olimpice din Vancouver, a terminat pe locul 10, la întrecerea pe echipe.
Competiţia care va începe la sfârşitul lunii noiembrie, va fi mai săracă cu doi sportivi de excepţie, Adam Malysz, care s-a retras la sfârşitul sezonului trecut, şi Pavel Karelin.
Odihnească-se în pace.
Karelin, Ammann, Malysz(de la stânga la dreapta)

P.S. Din câte ştiu, şi sezonul 2011-2012 al Cupei Mondiale la Sărituri cu Schiurile, va fi transmis tot de Eurosport, şi comentat de excelentul Sorin Hobana.

1 comment:

 1. Salut,

  Ne face placere sa te invitam sa te inscrii in revista blogurilor pe http://www.allblogs.ro .

  Beneficiezi de promovare gratuita a blogului prin inscrierea in http://www.allblogs.ro, care are un numar mare de indexari, impartite pe categorii, ajuta la cresterea popularitatii web a blogului in algoritmii de calcul al motoarelor de cautare. Blogul devine mai popular prin afisarea de linkuri catre acesta, afisarile atragand vizitatori targhetati.
  Cu cat exista mai multe linkuri catre un web site, cu atat importanta web siteului este mai mare in "opinia" motoarelor de cautare.

  Numai bine,
  echipa allblogs.ro

  ReplyDelete