Monday, February 3, 2014

EXCLUSIV: RCS&RDS se extinde în judeţul Alba

Operatorul de telecomunicaţii RCS&RDS se extinde în judeţul Alba. Liderul de pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi televiziune a achiziţionat recent firma S.C. Electrosim SRL din judeţul Alba.


Din informaţiile deţinute, se pare că RCS&RDS a preluat compania S.C. Electrosim SRL de la data de 1 februarie. Grila de programe a suferit primele modificări, luni 3 februarie, când au fost introduse canalele TV: Digisport 1,2,3 Digi Life, Digi World, Digi Animal World, Digi24 şi Digi24 Cluj, dar au fost scoase canalele Discovery Chanel, Discovery World, Film+, Publika MD.

S.C. Electrosim SRL a avut o acoperire mare în judeţul Alba, fiind prezent în casele locuitorilor din Alba Iulia, Teiuş, Aiud, Abrud, Câmpeni şi comunele din aceste zone. Astfel RCS&RDS a reuşit să ajungă şi în zonele de munte a judeţului Alba, unde nu avea acoperire în privinţa serviciilor de internet şi televiziune analogică.

Televiziunea analogică oferită de RCS&RDS are în componenţă până la 65 canale, iar grila de programe poate varia în funcţie de regiune. Preţul pachetului de bază este de 25 de lei.

Desigur procesul încă nu a fost finalizat şi reînnoirea completă a serviciilor furnizate se va efectua în lunile următoare.