Thursday, August 22, 2013

Sănătatea la un click distanţă!

Fericirea constă, în primul rând, în sănătate spunea scriitorul american George William Curtis şi a avut dreptate. Poţi avea milioane de dolari în conturi, sănătatea nu se poate cumpăra, un exemplu recent este din păcate Steve Jobs. El nu avea probleme financiare, doar de sănătate. Dacă tot am ajuns la Jobs, care era un personaj important în lumea tehnologiei, să vă povestesc despre siteul ClinicBouquet, cu ajutorul căreia sănătatea este cu un click mai aproape.


Înainte să spuneţi că „tratamentul via internet” nu e benefic, aşteptaţi puţin deoarece nu e vorba de un forum unde puteţi cere păreri despre diferite boli, e ceva mult mai util! Conform statisticilor efectuate de Internet World Stats, în iunie 2012, 44% din populaţia României avea acces la internet. Mulţi dintre noi încercăm să căutăm spitale şi clinici online, dar acum e mai uşor cu ajutorul ClinicBouquet. Normal că e mai uşor, din moment ce spitalele şi clinicile sunt „adunate într-un buchet” la Clinic Bouqet! J Dar să lăsăm rimele şi să vă arăt cum funcţionează, oricine-l poate utiliza, nu trebuie să ai doctorat în informatică. Eu am ales să caut o Clinică Oftalmologică din Cluj-Napoca:


Puteţi alege între clinici şi spitale din ţară sau din Europa, dar aveţi şi alte opţiuni pentru a restrânge rezultatele afişate(de ex. alegerea judeţului, tipul clinicii, asiguratorul). De pe acest site se pot obţine şi alte informaţii şi sfaturi pentru cei care sănătatea este un factor important. Desigur eu v-am arătat o modalitate de căutare. Puteţi opta pentru vizualizarea a tuturor unităţilor medicale dintr-o specialitate din toată ţara.
Un plus pentru site ar fi adăugarea unei secţiuni unde vizitatorii-şi pot exprima părerile despre clinica sau spitalul unde au fost trataţi, deoarece o părere bine argumentată nu strică niciodată.
Vă recomand să vizitaţi portalul Clinic Bouquet şi să-i căutaţi şi pe Facebook, deoarece prevenirea bolilor este mai ieftină decât tratarea lor!


Sănătate tuturor!