Saturday, July 13, 2013

NCIS rămâne fără un membru de bază!

După cum am menţionat, sezonul 11 din NCIS a fost confirmat dar cu o schimbare interesantă! NCIS, unul din cele mai urmărite seriale TV din SUA va începe în forţă, toţi cei care au roluri importante au semnat prelungirea contractului, în afară de Cote de Pablo(Ziva David)!


Da...după plecarea lui Sasha Alexander(Caitlin Todd în NCIS) echipa rămâne din nou fără un membru, Cote de Pablo a hotărât să nu-şi prelungească contractul cu cei de la CBS(sau dacă vă place mai mult varianta: Ziva David pleacă din NCIS). Conform presei din SUA, actriţa a declarat: „Am avut 8 ani minunaţi alături de NCIS şi Ziva David. Respect partenerii din film şi echipa de la CBS şi aştept să terminăm povestea lui Ziva.

Producătorii de la CBS i-au mulţumit actriţei pentru colaborare şi vor încerca să termine împreună povestea Zivei David. Se pare că Ziva, a învăţat regulile lui Gibbs şi se conformează celei care spune: 

When the job is done, walk away...
(sursa: digitalspy.co.uk)
Cu siguranţă sezonul 11 va fi unul şi mai interesant cu această plecare, iar băieţii+Abby(Pauley Perrette) vor trebui să găsească un nou membru pentru a completa echipa. 
Nu este mult de aşteptat, deoarece sezonul 11 din NCIS începe pe 24 septembrie!