Monday, June 13, 2011

Ruşine Mircea Sandu!

Am urmărit conferinţa de presă a preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Penibil şi ruşinos. Marele preşedinte-l acuză pe Răzvan Lucescu, că a pregătit într-un fel echipa Rapidului cât era la naţională, şi-l acuză de faptul că naţionala acum nu are antrenor. Sandu-i reproşează lui Răzvan Lucescu, faptul că din cauza demisiei lui, au fost nevoiţi să facă schimbări în delegaţia echipei naţionale pentru turneul din America de Sud, unde naţionala a jucat două meciuri împotriva Braziliei şi Paraguayului. De ce e vinovat Lucescu? Că la Federaţie nu sunt bine organizate lucrurile, că angajaţii nu-şi ştiu atribuţiile? Vinovat pentru toate aste eşti TU, domnule Sandu.

Faptul, că-l acuză pe Lucescu jr. de „pierderea” lui Olăroiu e ruşinos!

Pe Olăroiu l-am pierdut pentru că Răzvan ştia de o lună jumătate că pleacă, dar nu a anunţat pe nimeni. Poate i-a zis lui Ionuţ, dar mie nu mi-a zis nimeni” Păi bun, să presupunem că i-a zis lui Lupescu. Între Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu nu există comunicare, mai ales despre lucruri importante ca naţionala?

Plus, din moment ce naţionala AVEA antrenor, Mircea Sandu de ce se afla în discuţii cu Olăroiu? Cumva nu avea încredere în Răzvan Lucescu, vroia să-l înlocuiască? Dacă e aşa, atunci Mircea Lucescu are dreptate(acum, că de  multe ori şi el vorbeşte aiurea...), când declară că, Răzvan nu a fost susţinut la naţională... E normal să te gândeşti la plecare, când vezi că nu eşti susţinut, şi înainte de un meci important al naţionalei, se vorbesc de variante pentru înlocuirea antrenorului selecţionatei României.
Deci domnule Sandu, vă contraziceţi! Degeaba vorbiţi la mişto de Mircea şi Răzvan Lucescu, când îi invitaţi să vină să califice naţionala, că nu e numai vina lui Răzvan Lucescu poziţia din clasament a naţionalei, şi conducerea Federaţiei e vinovată.

E uşor să-i învinovăţim pe alţii, dar oare nu ar fi bine ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să plece şi să lase pe alţii mai serioşi şi capabili să conducă fotbalul românesc? Poate atunci am puteam să ne gândim şi noi suporterii fotbalului adevărat, la evoluţia fotbalului românesc...