Wednesday, May 19, 2010

Au câştigat! Se aude frustraţilor?

CFR Cluj a câştigat al doilea titlu de campioană din istoria clubului şi au şanse să câştige şi cupa României. OK, să trecem peste bucuria cauzată de câştigarea campionatului.(Bucurie unora...nervi, tristeţe şi frustrare altora)
De ce e această echipă atât de urâtă? Cu ce au greşit aceşti oameni, de domnul Iancu din Timişoara îi atacă non-stop, da aproape non-stop se leagă de clujeni! Azi am văzut şi o declaraţie dată de „domnul Jiji” că nu mai pot să scriu fără ghilimele, în ultimul timp nu prea mai e domn dânsul, prea jigneşte el pe toată lumea, şi se crede deasupra tuturor. Spuneţi domnilor patroni, cu ce au greşit clujenii? Ar trebui ca Paszkányi să jignească la fel ca voi, Mureşan să înjure oamenii cum face Becali? Adevărul e că Mureşan, Iuliu Mureşan sa schimbat în ultimii 2 ani, a început să dea şi el declaraţii aşa de prima pagină pentru ziarele de sport-cancan din România, că nu pot să le numesc doar ziare de sport. Mai ales variantele on-line ale acestor ziare câteodată au nişte articole demne de Cancan.
Când văd... că în comentarii majoritatea cititorilor se leagă de istoria Transilvaniei şi de contrastele româno-maghiare mi se face scârbă de acele siteuri şi mă gândesc oare au moderatorii? Cred că majoritatea cititorilor sunt copii frustraţi cu acces limitat la internet şi care intră pe aceste siteuri şi sub protecţia anonimatului se dau mari cunoscători ai sportului şi al istoriei. Hmm aş face o emisiune la care aş invita câţiva „comentatori” consacraţi să văd cum se descurcă în direct, dacă sunt puşi să facă un test de cultură generală.
Nu în ultimul rând văd că mulţi se leagă şi de galeria CFR-ului. E o echipă mai nouă să spunem aşa, nu au chiar aşa mulţi suporteri cum au Steaua, Timişoara şi Craiova, dar au şi ei câteva sute de suporteri. Mulţi spun că.... ehh CFR nu are galerie. Părerea mea e că AU GALERIE, dar una mai civilizată. Ar trebui să înjure şi ei, să se bată, să distrugă stadionul? Asta e sunt mai civilizaţi şi gata, la fel cum sunt şi conducerea şi jucătorii.
Au investit şi au făcut performanţă în scurt timp după promovare. Ce urmează nu ştiu, dar momentan ştiu că unii sunt frustraţi şi nu mai ştiu cum să atace echipa din Gruia. Asta e băieţii, au câştigat campionatul şi poate, poate şi cupa. Dacă nu vă convine, aveţi o şansă în campionatul viitor, până atunci urmăriţi echipa clujeană la televizor în grupele Champions League!

2 comments:

  1. suporterul22 May, 2010

    schimba titlul ca e putin.... hai sa zicem k deranjeaza :D

    ReplyDelete
  2. @ suporterul
    am explicat in articol la cine ma refer cand scriu frustrati, si nu voi schimba nimic, deoarece acele persoane sunt chiar frustrate

    ReplyDelete