Friday, January 16, 2009

A plecat căpitanul

De mult timp Mirel Rădoi, era transferat ba la o echipă, ba la alta, în Europa, dar iată, de plecat, a plecat, numai că nu a fost să fie vreo echipă europeană, ci o echipă din Arabia Saudită, la Al-Hilal.
Căpitanul, a ales să alege regatuş lui Aladin, si din lampa fermecată, adică Liga I, a plecat în ţara petrodolarilor.
Sunt bsolut convins că, şi banii arabiilor au contat, în alegerea făcută de fostul căpitanal Stelei, deoarece, are deja o vârstă, şi omul trebuie să se gândească şi la viitorul familiei. Cu siguranţă nu va fi uşor să joace acolo, cu toate că antrenorul echipei e Cosmin Olăroiu, care-l va ajuta foarte mult să se acomodeze... dar nici greu nu va fi, deoarece şi nea Piţi a zis, că Mirel a ales să joace cu amatori. Asta e hotărârea a fost luată... Dar totuşi părerea mea e, că sa exagerat un pic cu transferul lui Mirel în străinătate, cu toate că după suma vehiculată, a devenit cel mai scump jucător român. Oricum sper că se va adapta în Arabia, şi va dovedi, că banii daţi pe el, nu au fost degeaba. Baftă Rădoi !
P.S. Să vedem cine va fi căpitanul echipei Steaua...

2 comments:

  1. Bravo Mirel Radoi. Ne bucuram pentru tine. Poate trebuia sa faca lucrul acesta cu vreo 5 ani in urma. Totusi niciodata nu este prea tarziu.

    ReplyDelete
  2. da Max ai dreptate, poate ar fi trebuit sa plece mai devreme, dar stii bine la Steaua cum stau lucrurile. Acum urmeaza sa vedem ce va fi la club, fara Mirel.

    ReplyDelete