Thursday, June 21, 2012

Exclusivităţi după condamnarea lui Adrian Năstase!

Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul, Trofeul Calităţii. Politicianul s-a împuşcat în momentul, în care poliţiştii au venit cu mandatul de punere în executare a sentinţei. După aceste întâmplări am reuşit să aflu câteva exclusivităţi!

Tuesday, June 19, 2012

Cine are grijă de Parcul din Aiud?

Turiştii care vizitează Aiudul nu au foarte multe obiective de văzut, dar asta nu înseamnă că nu ai ce vedea în acest oraş. Majoritatea autocarelor cu turişti opresc în parcarea din faţa Cetăţii şi a Colegiului Bethlen Gábor. De aici turiştii de obicei merg în Cetate, la Colegiul Bethlen şi în parc la o plimbare.
A trecut aproape un an, de când nu am fost în parc, şi zilele trecute m-am gândit să merg şi eu pe acolo, să văd ce e mai nou. A fost o surpriză neplăcută!


Monday, June 18, 2012

Cum se parchează în Cluj!

În multe oraşe cei care deţin maşini, nu parchează în locurile special amenajate pentru acest scop. Aşa se întâmplă şi în Cluj. În următoarele poze, puteţi vedea maşini parcate pe trotuar, astfel deranjând pietonii dar şi persoanele care circulă cu bicicleta. Culoarul special amenajat pentru biciclişti e blocat de şoferii, care probabil consideră că parcarea autoturismului pe trotuar e legal!

Thursday, June 14, 2012

Graba strică titlul!(4)

Cei de la Ştiri de Cluj, au greşit din nou! Jurnalistul care a inventat acest titlu, are şanse mari de a câştiga premiul pentru "cel mai inventiv gazetar"!

Monday, June 11, 2012

Vă pasă de sport?

Gazeta Sporturilor, ziarul cu sloganul: „Ne pasă de sport, poate prea mult” a publicat în data de 9 iunie 2012, o avancronică înainte de meciul Germania-Portugalia din cadrul Euro 2012.

Tuesday, June 5, 2012

O nouă greşeală marca ProSport

Despre aşteptările mele, de la un supliment Euro 2012 am scris aici. Luni, 4 iunie a apărut suplimentul cu Prosport. E destul de bun dar...

Sunday, June 3, 2012

Graba strică titlul! (3)

A venit rândul şi celor de la Prosport să greşească. La un ziar de sport precum cel menţionat, cu jurnalişti experimentaţi în trust, a apărut o greşeală de începători.